Rioolservice Strijker

Als specialist op het gebied van rioleringswerkzaamheden, is Rioolservice Strijker in staat u, met modern geavanceerd rioolreinigingsapparatuur, u de volgende diensten te verlenen:

  • Ontstoppen
  • Rioolreiniging
  • Rioolonderhoud
  • Preventief reinigen
  • Camera inspectie
  • Leidingen opscannen
  • Rookdetectie

Rioolservice

Als specialist in rioleringswerkzaamheden verzorgt Rioolservice Strijker het ontstoppen, reinigen, inspecteren, aanleggen, repareren en onderhouden van uw rioolsysteem. Wij helpen u graag!

Camera inspectie / DVD opname

Door middel van een camera kunnen diverse leidingen worden geïnspecteerd.

Beschadigingen, aangroei, obstakels en constructiegebreken kunnen op deze manier worden gelokaliseerd.

Wij geven u inzicht in de kwalitatieve toestand van het leidings-rioleringsstelsel waarbij ook de mogelijkheid bestaat voor DVD opnames.

Aanleg en reparatie van rioleringen

Als tijdens een riolerings-leidinginspectie afwijkingen zijn gevonden, kunnen wij deze snel en vakkundig verhelpen. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering en aanleg van nieuwe rioleringssystemen.

Leidingen opscannen

Met behulp van een toonfrequentie-zender zijn wij in staat leidingen en putten te lokaliseren, zonder dat er gegraven hoeft te worden. Een groot voordeel hiervan is dat er geen muren, vloeren, leidingen en rioleringen opengebroken hoeven te worden.

Rookdetectie

Heeft u last van rioolstank in uw huis of uw bedrijf? Dit probleem is snel en effectief op te lossen door gebruik te maken van een rookgenerator. Rookinspectie maakt het mogelijk om op een snelle en praktische manier stankproblemen op te sporen.

Rioolwerkzaamheden gereedschap

Rioolwerkzaamheden gereedschap

Rioolwerkzaamheden gereedschap

Rioolwerkzaamheden gereedschap